Xampinyons farcits

Podran acompanyar un segon plat o formar part d'un pica-pica

Ingredients

  • 12 Xampinyons ben grossos
  • Julivert, alls, sal i pebre, nou moscada.
  • Farigola, romaní o alfàbrega, fresca
  • Oli d'oliva verge extra i/o oli trufat
  • Parmesà i pa ratllat

6 racions

Elaboració

Si les puntes dels peus porten terra, tallar-los. Si cal rentar els bolets, posar-los en abundant aigua freda, tot remenant l'aigua amb força, el menor temps possible. Tallar els peus dels bolets arràn amb la punta del ganivet. Untar els barrets per fora amb oli. Fregir alls i peus picats (Afegir picadet si algun bolet s'ha malmès, o
si no es vol fer servir pa ratllat, posar-hi més bolets per picar). Incorporar herbes matxucades i assaonadors.
Barrejar el cuinat amb el parmesà, el pa ratllat, i l'oli trufat. Omplir els barrets i gratinar. Reservar.
Deu minuts abans de menjar, posar-los sobre el forn.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3240 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: