Albergínies al forn amb mel

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Albergínies grans
  • Mel
  • Sal gruixuda tipus Maldon
  • Oli d’oliva

2 racions

Elaboració

Netegem les albergínies. Tallem la part de la cua i les partim per la meitad. Amb cura, amb un ganivet fem uns petits quadradets a tota la carn de l’albergínia.
Escalfem el forn a 180 graus.
En una safata de forn, hi posem una mica d’oli i les albergínies. Quan porten uns 15 minuts coent, hi posem per sobre una mica de mel i les deixem coure uns 5 minuts més.
Les traiem del forn , hi posem una mica de sal gruixuda per sobre i ja es poden servir , dues meitats per persona. Quedan molt carnoses i meloses.

25min

Notes

He posat com categoria: llegums i verdures però és una hortalissa.


Recepta de cuina de Albergínies al forn amb mel

En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5521 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Montserrat Gasull Monpel diu:
Avui provaré les albergínies al forn amb la mel, a veure si ens agrada.
Suposo que quan dieu escalfar el forn, voleu dir a dalt i a baix, oi?

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: