Bacallà amb pèsols ofegats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g de pèsols desgranats
  • 2 Morros de de bacallà dessalats
  • Aigua
  • 1 Ceba tendra
  • 2 Alls tendres
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Posem 10 segons els pèsols en aigua bullint i passat aquest temps els posem en aigua freda amb glaçons. Els eixuguem.
Saltem en una paella amb una mica d’oli, la ceba tendra, els alls tendres i els pèsols. Hi posem una mica de sal.
Fem un brou amb les tavelles dels pèsols. Afegim una mica d’aquest brou als pèsols.
Agafem els morros de bacallà dessalat, els marquem amb la paella, quan l’oli està ben calent, per la banda de la pell, uns 3 minuts .
Hi afegim els pèsols ofegats perquè s’acabi de fer tot plegat. Uns 3 minuts.

25min


Recepta de cuina de Bacallà amb pèsols ofegats

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1805 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: