Bacallà amb pèsols ofegats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g de pèsols desgranats
  • 2 Morros de de bacallà dessalats
  • Aigua
  • 1 Ceba tendra
  • 2 Alls tendres
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Posem 10 segons els pèsols en aigua bullint i passat aquest temps els posem en aigua freda amb glaçons. Els eixuguem.
Saltem en una paella amb una mica d’oli, la ceba tendra, els alls tendres i els pèsols. Hi posem una mica de sal.
Fem un brou amb les tavelles dels pèsols. Afegim una mica d’aquest brou als pèsols.
Agafem els morros de bacallà dessalat, els marquem amb la paella, quan l’oli està ben calent, per la banda de la pell, uns 3 minuts .
Hi afegim els pèsols ofegats perquè s’acabi de fer tot plegat. Uns 3 minuts.

25min


Recepta de cuina de Bacallà amb pèsols ofegats

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1750 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: