Hamburguesa casolana de poltre del Ripollès amb escalivada
Categoria:
Carns
Recepta per grill
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 200 g de Filet de poltre del Ripollès
- Un paquet d’escalivada casolana envasada al buit.
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d’oliva
1 racions
Elaboració
Polim el filet i el passem per la batedora elèctrica sense que quedi gaira triturat. Salpebrem la massa de carn de poltre i amb les mans li donem forma d’hamburguesa, de manera que quedi ben compacta. En un grill, hi posem l’hamburguesa i la deixem coure uns 3 minuts per costat (ha de quedar crueta per dins). Depèn de si la carn ens agrada: quasi crua, poc feta, feta o molt feta. En el cas dels 3 minuts per costat seria poc feta. Mentre, en una paella amb una mica d’oli, hi posem l’escalivada amb una mica de sal i pebre, perquè quedi tèbia. Ja podem emplatar l’hamburguesa de poltre amb l’escalivada al costat, per sobre un petit raig d’oli d’oliva.
15min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
639 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies
Hola Joan, Doncs ho provaré. Gràcies. Salutacions,
No es mereixen. Una abraçada.