Hamburguesa casolana de poltre del Ripollès amb escalivada

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de Filet de poltre del Ripollès
  • Un paquet d’escalivada casolana envasada al buit.
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d’oliva

1 racions

Elaboració

Polim el filet i el passem per la batedora elèctrica sense que quedi gaira triturat. Salpebrem la massa de carn de poltre i amb les mans li donem forma d’hamburguesa, de manera que quedi ben compacta. En un grill, hi posem l’hamburguesa i la deixem coure uns 3 minuts per costat (ha de quedar crueta per dins). Depèn de si la carn ens agrada: quasi crua, poc feta, feta o molt feta. En el cas dels 3 minuts per costat seria poc feta. Mentre, en una paella amb una mica d’oli, hi posem l’escalivada amb una mica de sal i pebre, perquè quedi tèbia. Ja podem emplatar l’hamburguesa de poltre amb l’escalivada al costat, per sobre un petit raig d’oli d’oliva.

15min


Recepta de cuina de Hamburguesa casolana de poltre del Ripollès amb escalivada

En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

606 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!