Daus de filet de vedella al foie amb ceba dauradeta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Filet de vedella d’uns 200 g/ 250 g
  • Entre 40 i 50 g de foie fresc
  • 1 Ceba
  • Oli d’oliva
  • Sal

1 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d'oli, hi posem la ceba tallada molt fina i deixem que es vagi enrossint.
Mentre, tallem el filet i el foie fresc a daus petits.
Quan la seva està ben dauradeta, uns 20 minuts, afegim a la paella els daus de filet amb una mica de sal i el foie fresc.
Remenem bé i deixem coure uns 5 minuts màxim.
Ja es pot servir tot junt.

25min


Recepta de cuina de Daus de filet de vedella al foie amb ceba dauradeta

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2800 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: