Daus de filet de vedella al foie amb ceba dauradeta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Filet de vedella d’uns 200 g/ 250 g
  • Entre 40 i 50 g de foie fresc
  • 1 Ceba
  • Oli d’oliva
  • Sal

1 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d'oli, hi posem la ceba tallada molt fina i deixem que es vagi enrossint.
Mentre, tallem el filet i el foie fresc a daus petits.
Quan la seva està ben dauradeta, uns 20 minuts, afegim a la paella els daus de filet amb una mica de sal i el foie fresc.
Remenem bé i deixem coure uns 5 minuts màxim.
Ja es pot servir tot junt.

25min


Recepta de cuina de Daus de filet de vedella al foie amb ceba dauradeta

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2884 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: