Cargols de mar bullits a la vinagreta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns 24 cargols de mar (no del tipus punxencs)
  • Sal
  • Fulla de llorer
  • Grans de pebre negre

Per a la salsa vinagreta:

  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre mòlt
  • Mostassa
  • Vinagre

2 racions

Elaboració

Posem una olla grossa amb aigua a bullir. Quan arranqui el bull, i tirem un bon grapat de sal, una fulla de llorer i uns grans de pebre negre. A continuació, hi posem els cargols que hauran de quedar coberts d'aigua. Deixem bullir 15 minuts, passat aquest temps els colem.
Per fer la vinagreta posem en un túrmix, oli, sal, pebre negre mòlt, un rajoli de vinagre i una cullerada de mostassa.
Un cop temperats els podem servir amb la vinagreta a part.

25min


Recepta de cuina de Cargols de mar bullits a la vinagreta

En el plat per degustar-los.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6732 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: