Crema de carxofa amb shiitake saltejats

Ingredients

Per la crema de carxofa:

  • 4 o 5 Carxofes
  • 1 Ceba petita
  • Mig litre de brou de pollastre
  • Oli d'oliva extra verge
  • Sal i pebre negre mòlt

Pels bolets:

  • 1 Pot de shiitake naturals de 170 g (pes escorregut)

1 racions

Elaboració

De la crema de carxofa:

Treiem les fulles menys tendres de les carxofes, hi ens quedem només amb els cors. En una cassola amb una mica d'oli, hi sofregim la ceba tallada a la juliana. Quan estigui dauradeta, hi afegim els cors de carxofa tallats per la meitat, ho rectifiquem de sal i pebre, ho cobrim amb el brou de pollastre i ho deixem coure durant 20 minuts. A continuació, ho posem tot a la batedora elèctrica , juntament amb l'oli d'oliva, i ho triturem fins que quedi una crema fina i no massa líquida.

Dels bolets:

Obrim el pot de bolets i els escorrem bé. En una paella amb una mica d’oli, quan està ben calent, hi tirem els bolets amb una mica de sal i pebre i els saltegem uns 5 minuts.

Per emplatar:

En un plat una mica fondo, hi posem la crema de carxofa i per sobre els bolets, per acabar, hi tirem un raig d’oli d’oliva verge extra. Ja es pot servir el plat.

40min


Recepta de cuina de Crema de carxofa amb shiitake saltejats

Shiitake escorreguts i crus.

Recepta de cuina de Crema de carxofa amb shiitake saltejats

Saltejant els shiitake.

Recepta de cuina de Crema de carxofa amb shiitake saltejats

La crema de carxofa ja feta.

Recepta de cuina de Crema de carxofa amb shiitake saltejats

El plat acabat per degustar-lo.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2706 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: