Escórpora a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Escórpora d’uns 300 g molt fresca
  • Sal
  • Olid’oliva
  • Una mica de julivert

1 racions

Elaboració

Netegem l’escórpora de vísceres i escates . Li traiem el màxim posible d’espines. L’obrim pel mig i la reservem. En una planxa, hi posem una mica d’oli, quan està ben calenta, salem una mica l’escórpora i la deixem coure primer per la part de les escates sobre la planxa, uns 4 o 5 minuts, li donem la volta, hi posem un rajolí d’oli amb una mica de julivert ben picat i la deixem coure uns 3 o 4 minuts més (el temps és funció del tamany, ara bé, amb la vista es veu quan està prou feta). La podem servir amb escarola amb salsa de romesco.

15min


Recepta de cuina de Escórpora a la planxa
Escórpora d’uns 300 g molt fresca
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Escórpora a la planxa
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3449 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: