Llobarro a la navarra amb cruixent de verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Navarra
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre llobarros de ració (300 grams aproximadament)
- Quatre talls de pernil salat
- Vuit talls de cansalada fumada
- Oli d'oliva
- Farina
- Cruixent de verdures per quatre racions (la trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una paella fonda
Quatre plats grans de porcellana blanca
Una paella gran
Una safata amb un paper de cuina
Vuit escuradents
Una safata plana per la farina
Elaboració
Primerament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta i un cop fet, el reservem en una safata plana amb un paper de cuina per treure l'exccés d'oli.
Seguidament netegem els llobarros, els hi traiem el cap i les tripes, els hi fiquem un tall de pernill a dintre a lo llarg, emboliquem cada llobarro amb dues tires de cansalada amb dos escuradents, els passem per farina, i els fregim en una paella fonda amb oli d'oliva fins que són fregits al nostre gust.
En el moment de muntar el plat, fiquem un llobarro al cap d'amunt de cada plat, retirem els escuradents, i a la part de baix del plat, fem un niu amb el cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1771 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.