Tàrtar de tonyina amb guacamole

Ingredients

  • 1 Llom de tonyina crua d’uns 150 g
  • 1 Ceba
  • Salsa de soja
  • Salsa Perrins
  • 1 Alvocat
  • 2 Tomàquets
  • Llimona
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

1 racions

Elaboració

Tallem la tonyina a daus, millor si ho fem amb un ganivet enlloc de passar-lo per la picadora. Piquem la ceba ben fineta i la barregem amb la tonyina, hi afegim unes gotes d'oli d'oliva, salsa de soja, salsa Perrins, sal i pebre. Ho posem a la nevera perquè refredi i marini tot bé. Mentre, treiem la pela de l'alvocat, posem la carn en un bol amb unes gotes de llimona perquè no s'oxidi i hi afegim una mica de ceba picada, daus de tomàquet, rajolí d'oli i una mica més de llimona.
Ho barregem bé fins a obtenir el guacamole. Tallem tomàquet a daus petits i els reservem.
Per emplatar, agafem un motlle (aro metàlic), hi posem tots els ingredients dins per aquest ordre: al fons els daus de tonyina, sobre els daus de tomàquet que hem reservat, per últim el guacamole. Agafem un plat, desmotllem amb cura i llestos.

25min


Recepta de cuina de Tàrtar de tonyina amb guacamole

En el plat per degustar-lo.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2666 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!