Bunyols de col-i-flor arrebossats
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Bunyols
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una col-i-flor grossa
- Aigua
- Sal
- Un sobre de llevat
- Dos rovells d'ou
- Oli d'oliva
- Farina
8 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una paella gran
Una safata metal·lica plana amb un paper de cuina
Una aranya de filferro
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Una escorredora
Elaboració
Primerament, netegem la col-i-flor, la tallem en botons i la posem a coure en una cassola fonda amb aigua i sal, fins que és cuita al "dente", l'escorrem i la reservem.
A part, en un bol de vidre gran fiquem: farina, el llevat, un polsim de sal, els dos rovells d'ou i una mica d'aigua. Tot seguit, ho remenem amb el batedor de varetes i ho deixem reposar una hora aproximadament.
Seguidament, fiquem els botons de la col-i-flor en el bol juntament amb la pasta, ho remenem una mica, i amb l'ajud d'una cullera gran, anem agafant els botons i els fregim en una paella amb oli d'oliva ben calent.
A mida que estiguin ben daurats, amb l'ajud de l'aranya de filferro, els anem ficant a la safata amb un paper de cuina, i ja els tindrem llestos per servir a taula.
45min
Notes
Aquesta recepta, tant pot ser un aperitiu, una guarnició o un primer plat.
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1689 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.