Espatlletes de conill amb ametlles

Ingredients

  • 8 espatlles de conill
  • Una tomaca
  • Una ceba de Figueres o tendra mitjana
  • Un grapat d'ametlles torrades
  • Oli d'oliva verge
  • Sal i pebre
  • All i julivert
  • Una cullerada de maizena
  • Una culleradeta de sucre.

4 racions

Utensilis

La batedora manual.

Elaboració

Posem una cassola al foc, amb les espatlles de conill, salpebrades i les rostim fins que estiguin ben rosses, i les reservem.
Posem a la mateixa cassola la ceba ratllada,i quan està una mica daurada, agefim el tomàquet també ratllat i la culleradeta de sucre.
Deixem que es faci fins que agafi un color acaramelat.
Afegim el conill i ho barregem.
Posem en un bol les ametlles torrades, una mica de brou de pollastre i la cullerada de maizena, i ho trinxem amb la batedora manual.
Ho tirem dins la cassosla amb l'all i el julivert i una mica de sal, i deixem que cogui tot junt uns deu minuts.

30min

Notes

Es serveix calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3383 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: