Espatlletes de conill amb ametlles
Ingredients
- 8 espatlles de conill
- Una tomaca
- Una ceba de Figueres o tendra mitjana
- Un grapat d'ametlles torrades
- Oli d'oliva verge
- Sal i pebre
- All i julivert
- Una cullerada de maizena
- Una culleradeta de sucre.
4 racions
Utensilis
La batedora manual.
Elaboració
Posem una cassola al foc, amb les espatlles de conill, salpebrades i les rostim fins que estiguin ben rosses, i les reservem.
Posem a la mateixa cassola la ceba ratllada,i quan està una mica daurada, agefim el tomàquet també ratllat i la culleradeta de sucre.
Deixem que es faci fins que agafi un color acaramelat.
Afegim el conill i ho barregem.
Posem en un bol les ametlles torrades, una mica de brou de pollastre i la cullerada de maizena, i ho trinxem amb la batedora manual.
Ho tirem dins la cassosla amb l'all i el julivert i una mica de sal, i deixem que cogui tot junt uns deu minuts.
30min
Notes
Es serveix calent.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3601 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.