Espinacs al vapor amb oli de gules i allets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g d'espinacs frescos
  • Una llauna de gules
  • 6 Dents d'all
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre vermell dolç
  • Aigua

2 racions

Elaboració

Rentem bé els espinacs en aigua corrent de l'aixeta. Retirem les tiges llenyoses.
Prenem una olla profunda amb tapa i hi afegim els espinacs nets.
L'olla ha de ser prou gran perqè la verdura hi càpiga bé.
Afegim només dues cullerades d'aigua al fons del recipient. També ruixem els espinacs amb unes gotetes d'aigua. 4
Hi posem una mica de sal.
Col.loquem l'olla a foc lent perquè els espinacs es cuinin a poc a poc. Uns 5 minuts.
La cocció està a punt quan els espinacs estan verds brillant i tendres.
Escorrem la verdura cuita en un colador per eliminar l'excés d'aigua.
En una paella amb una mica d'oli, saltem els alls laminats amb cura de que no es cremin.
Obrim la llauna de gules i l'escorrem, reservant l'oli a part de les gules.
Ja podem emplatar. En un plat hi posem de base els espinacs i sobre les gules. Ho amanim amb l'oli de les gules i pebre vermell dolç.
Ja es pot servir el plat.

20min


Recepta de cuina de Espinacs al vapor amb oli de gules i allets

Espinacs al vapor amb oli de gules i allets.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1882 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: