Bacallà a l’allet

Ingredients

  • 200 o 250 g de Bacallà dessalat
  • 1 Cabeça d'alls
  • Farina de fregir
  • Oli d'oliva verge
  • Julivert picat

1 racions

Elaboració

Posem bastant oli a escalfar, pelem un quants all de la cabeça d'all i els laminem.
Fregim els alls en l'oli a temperatura suau, els treiem i reservem, juntament amb una mica d'oli en una altra paella.
Passem el bacallà per la farina sacsejant bé la sobrant.
Coem el bacallà amb força oli, gairebé té d’estar cobert d’oli.
L’anem coent a poca temperatura uns 70º així, de manera que no s'escalfi massa, la millor opció és controlat la temperatura amb un termòmetre.Són uns 20 minuts.
Ja es pot emplatar posant els alls laminats per sobre i una mica de julivert molt picat.

30min


Recepta de cuina de Bacallà a l’allet

Bacallà a l’allet.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1345 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!