Bacallà a l’allet

Ingredients

  • 200 o 250 g de Bacallà dessalat
  • 1 Cabeça d'alls
  • Farina de fregir
  • Oli d'oliva verge
  • Julivert picat

1 racions

Elaboració

Posem bastant oli a escalfar, pelem un quants all de la cabeça d'all i els laminem.
Fregim els alls en l'oli a temperatura suau, els treiem i reservem, juntament amb una mica d'oli en una altra paella.
Passem el bacallà per la farina sacsejant bé la sobrant.
Coem el bacallà amb força oli, gairebé té d’estar cobert d’oli.
L’anem coent a poca temperatura uns 70º així, de manera que no s'escalfi massa, la millor opció és controlat la temperatura amb un termòmetre.Són uns 20 minuts.
Ja es pot emplatar posant els alls laminats per sobre i una mica de julivert molt picat.

30min


Recepta de cuina de Bacallà a l’allet

Bacallà a l’allet.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2595 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: