Magret d'ànec fregit amb hortalisses, xampinyons i arròs blanc sense salsa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Magret d'ànec d'uns 400 g
  • Hortalisses variades i xampinyons petits
  • 120 g d'arròs
  • Oli d'oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Rentem les hortalisses i les tallem en juliana. Rentem els xampinyons i els tallem a trossos.
En una paella amb una mica d'oli i sal, saltem les hortalisses i xampinyons, uns 5 minuts. Ho reservem.
Tallem el magret a talls de més o menys 0,5 cm de gruix .
Els posem a la mateixa paella, sense oli, on hem saltat les hortalisses i xampinyons, amb la pell cap avall.
Deixem coure uns 5 minuts. Donem la volta als talls de magret I el deixem coure uns 2 minuts.
Mentre, fem el descrit anteriorment, en una olla amb aigua i sal, fem l’arròs. Uns 20 minuts. El reservem.
Amb un motlle tipus flan, fem un flan d’arròs blanc .
Per acabar, en un plat hi posem el flan d’arròs, els talls de magret i les hortalisses i xampinyons.
Ja es pot servir el plat.

35min


Recepta de cuina de Magret d'ànec fregit amb hortalisses, xampinyons i arròs blanc sense salsa
Magret d'ànec fregit amb hortalisses, xampinyons i arròs blanc sense salsa.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1300 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: