Orada salvatge a la planxa o brasa amb herbes aromàtiques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Orada salvatge neta d'uns 250 g
  • Farigola
  • Romaní
  • Oli d'oliva verge extra
  • 1 Got de vi blanc sec
  • Sal i pebre negre

1 racions

Elaboració

Macerem l'orada. Per a això, la posem en una safata amb la sal, el pebre, les herbes picades, un raig d'oli d'oliva i el vi blanc.
Un cop macerada, salpebrem l'orada.
La cuinem en una graella o planxa per ambdues cares, procurant que quedi ben daurada per fora i sucosa al seu interior.
Quan el peix estigui al punt, li traiem les espines i el servim preparat amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra per sobre.

30min


Recepta de cuina de Orada salvatge a la planxa o brasa amb herbes aromàtiques

Orada salvatge a la planxa o brasa amb herbes aromàtiques.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1194 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!