Orada salvatge a la planxa o brasa amb herbes aromàtiques
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Orada salvatge neta d'uns 250 g
- Farigola
- Romaní
- Oli d'oliva verge extra
- 1 Got de vi blanc sec
- Sal i pebre negre
1 racions
Elaboració
Macerem l'orada. Per a això, la posem en una safata amb la sal, el pebre, les herbes picades, un raig d'oli d'oliva i el vi blanc.
Un cop macerada, salpebrem l'orada.
La cuinem en una graella o planxa per ambdues cares, procurant que quedi ben daurada per fora i sucosa al seu interior.
Quan el peix estigui al punt, li traiem les espines i el servim preparat amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra per sobre.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2740 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.