Broquetes de pollastre amb llit de salsa de formatge amb espàrrecs verds
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Broqueta
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 4 Pits de pollastre desossats
- 8 Manats petits d’espàrrecs prims verds
- Dues làmines de carbassó
- Salsa de formatge casolana
- Pebre negre
- Pebre vermell
- Fines herbes
- Sal i oli
4 racions
Elaboració
Trossejarem els pits de pollastre a daus.
Fem una barreja amb l’oli, els pebres, les fines herbes i la sal.
Suquem el pollastre amb aquesta barreja i el deixem macerar uns 20 minuts.
Prepararem les broquetes, posant en un pal per broquetes, els trossos de pollastre a daus.
Escalfem una planxa amb una mica d’oli i hi posem a coure les broquetes. Uns 10 – 15 minuts.
Les anem girant perquè es facin per tots els costats.
En un costat de la planxa, saltem els espàrrecs prims verds. Uns 5 minuts.
Amb dues làmines fines de carbassó fem dos manats amb els espàrrecs cuits.
En un plat, posem de base la salsa de formatge una mica tèbia.
Sobre, hi posem 3 broquetes de pollastre per persona amb 2 manats d’espàrrecs.
Ja es pot servir.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2061 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.