Broquetes de pollastre amb llit de salsa de formatge amb espàrrecs verds

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Pits de pollastre desossats
  • 8 Manats petits d’espàrrecs prims verds
  • Dues làmines de carbassó
  • Salsa de formatge casolana
  • Pebre negre
  • Pebre vermell
  • Fines herbes
  • Sal i oli

4 racions

Elaboració

Trossejarem els pits de pollastre a daus.
Fem una barreja amb l’oli, els pebres, les fines herbes i la sal.
Suquem el pollastre amb aquesta barreja i el deixem macerar uns 20 minuts.
Prepararem les broquetes, posant en un pal per broquetes, els trossos de pollastre a daus.
Escalfem una planxa amb una mica d’oli i hi posem a coure les broquetes. Uns 10 – 15 minuts.
Les anem girant perquè es facin per tots els costats.
En un costat de la planxa, saltem els espàrrecs prims verds. Uns 5 minuts.
Amb dues làmines fines de carbassó fem dos manats amb els espàrrecs cuits.
En un plat, posem de base la salsa de formatge una mica tèbia.
Sobre, hi posem 3 broquetes de pollastre per persona amb 2 manats d’espàrrecs.
Ja es pot servir.

45min


Recepta de cuina de Broquetes de pollastre amb llit de salsa de formatge amb espàrrecs verds

Broquetes de pollastre amb llit de salsa de formatge amb espàrrecs verds.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1342 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: