Sípia a la planxa amb hortalisses i xampinyons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de Sípia sense potes que a la peixateria ens han preparat per fer a la planxa
  • 1/2 Pebrot vermell
  • 1/2 Carbassó
  • 1 Pastanaga petita
  • 1/2 Albergínia
  • 150 g de Xampinyons
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

Netegem i pelem les hortalisses en làmines. Fem el mateix amb els xampinyons.
Ho reservem.
Posem una planxa a escalfar a foc alt, quan està molt calenta, hi posem la sípia sense oli. Baixem el foc al miním i deixem que es vagi coent molt lentament.
Aquest sistema, fa que la sípia pels costats quedi torradeta (similar a com fem un ou ferrat). La reservem.
En la mateixa planxa, hi posem les hortalisses i els xampinyons, amb una mica d'oli d'oliva i ho salpebrem . Les deixem coure, i les anem girant tot sovint.
Passats entre 5 i 10 minuts, ja estarà.
Tornem a posar a la paella sense treure les hortalisses i xampinyons, la sípia que teniem reservada amb una mica de sal.
Deixem coure tot junt, uns 2 minuts.
Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Sípia a la planxa amb hortalisses i xampinyons

Sípia a la planxa amb hortalisses i xampinyons.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

920 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!