Sípia a la planxa amb hortalisses i xampinyons
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 400 g de Sípia sense potes que a la peixateria ens han preparat per fer a la planxa
- 1/2 Pebrot vermell
- 1/2 Carbassó
- 1 Pastanaga petita
- 1/2 Albergínia
- 150 g de Xampinyons
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
2 racions
Elaboració
Netegem i pelem les hortalisses en làmines. Fem el mateix amb els xampinyons.
Ho reservem.
Posem una planxa a escalfar a foc alt, quan està molt calenta, hi posem la sípia sense oli. Baixem el foc al miním i deixem que es vagi coent molt lentament.
Aquest sistema, fa que la sípia pels costats quedi torradeta (similar a com fem un ou ferrat). La reservem.
En la mateixa planxa, hi posem les hortalisses i els xampinyons, amb una mica d'oli d'oliva i ho salpebrem . Les deixem coure, i les anem girant tot sovint.
Passats entre 5 i 10 minuts, ja estarà.
Tornem a posar a la paella sense treure les hortalisses i xampinyons, la sípia que teniem reservada amb una mica de sal.
Deixem coure tot junt, uns 2 minuts.
Ja es pot servir el plat.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
920 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies
Hola Joan, Doncs ho provaré. Gràcies. Salutacions,
No es mereixen. Una abraçada.