Salmó a la taronja

Ingredients

  • 4 rodanxes de salmó
  • 350 ml de suc de taronja
  • 1 taronja tallada a rodanxes fines
  • 1 cullerada rasa de maizena
  • Oli, sal i julivert

4 racions

Utensilis

Paella, pinces, cassola, tapadora

Elaboració

En una paella freiu-hi el salmó amb una mica de sal. Poseu-les en una cassola i poseu-hi 200 ml de suc de taronja, poseu-hi les rodanxes de taronja i deixeu-ho coure uns minuts. Amb la resta suc de taronja desfeu-hi la maizena i aboqueu-lo a la cassola per espessir la salsa.
Deixeu-ko coure fins que comenci a bullir. Empolseu-ho amb el julivert picat.
Serviu-ho calent.

25min

Notes

Perdoneu el temps que no he tingut contacte amb vosaltres, doncs he tingut moltes operacions, entre elles el cancer que de moment estic superant. No estic a casa, ara estic al poble descansant, doncs tot aquest temps no hem sentia amb animos de fer res.
moltes gracies


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3367 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: