Supremes de salmó a la graella amb la seva salsa i carbassó arrebossat

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Salsa per peixos a la graella (la trobareu a les meves receptes)
  • Dues supremes de salmó de 200 grams cadascuna (aproximadament)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Dos ous batuts
  • Dos carbassons

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una espàtula metàl·lica plana
Una safata plana amb un paper de cuina
Una paella gran
Dos plats plans grans
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament fe la salsa per peixos a la graella com explico a la meva recepta i la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, tallem els carbassons en rodanxes de mig dit de gruix (en total 20 rodanxes), les salem, les passem per farina i ou batut, i les fregim fins que estiguin daurades i les fiquem en una safata plana amb un paper de cuina, i les reservem.
A continuació, salem les supremes i les fiquem a la graella amb la pell tocant la graella, i deixem que vagin coent-se fins que estiguin al nostre gust de cuites, i amb l'ajuda de l'espàtula plana amb molta cura, en fiquem una a cada plat, les cobrim amb una mica de salsa i com a guarnició i afegim deu talls de carabassó en cada plat, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1557 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: