Amanida d'escarola amb salmó marinat i olives farcides amb vinagreta d'anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vinagreta d'anxoves (la trobareu a les meves receptes)
- Salmó marinat (el trobareu a les meves receptes)
- 200 grams d'olives farcides d'anxova
- Una escarola grossa
- Sal
- Oli d'oliva
- Una llauna de filets d'anxova amb oli d'oliva
- Un all laminat
5 racions
Utensilis
Una safata de porcellana rectangular gran
Cinc plats plans grans
Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, preparem el salmó marinat com explico a la meva recepta, i el reservem.
A part, fem la vinagreta d'anxoves,com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, netegem l'escarola, la tallem en trossos petits, i la posem en el bol de vidre.
Tot seguit, agafem un tros de salmó marinat de aproximadament un quilo, el tallem en tacs regulars, i els afegim en el bol juntament amb l'escarola, i les olives farcides.
Ja per acabar, afegim una bona quantitat de vinagreta d'anxoves, ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem a la safata de porcellana ben repartit, i ja ho podem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Amanides de tardor Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1962 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.