Amanida d'escarola amb salmó marinat i olives farcides amb vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vinagreta d'anxoves (la trobareu a les meves receptes)
  • Salmó marinat (el trobareu a les meves receptes)
  • 200 grams d'olives farcides d'anxova
  • Una escarola grossa
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Una llauna de filets d'anxova amb oli d'oliva
  • Un all laminat

5 racions

Utensilis

Una safata de porcellana rectangular gran
Cinc plats plans grans
Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, preparem el salmó marinat com explico a la meva recepta, i el reservem.
A part, fem la vinagreta d'anxoves,com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, netegem l'escarola, la tallem en trossos petits, i la posem en el bol de vidre.
Tot seguit, agafem un tros de salmó marinat de aproximadament un quilo, el tallem en tacs regulars, i els afegim en el bol juntament amb l'escarola, i les olives farcides.
Ja per acabar, afegim una bona quantitat de vinagreta d'anxoves, ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem a la safata de porcellana ben repartit, i ja ho podem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1962 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: