Bandes de pasta de full amb crema pastissera i pomes caramel·litzades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues plaques de pasta de full
  • Tres pomes tipus golden
  • Crema pastissera (la trobareu a les meves receptes)
  • Farina
  • Sucre
  • Gelatina de poma
  • Conyac
  • Mel

5 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Una safata de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar-la
Un pinzell
Un cassó mitjà
Un estri per treure el cor de les pomes
Una paella mitjana
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Una espàtula metàl·lica plana
Un bufador

Elaboració

Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, pelem les pomes, els hi traiem el cor, les tallem en rodanxes fines, i les fiquem en una paella amb sucre, un raig de mel i mitja copa de conyac, a foc baix,perquè es caramel·litzin, i les reservem.
A continuació, espolsem la farina en el marbre de la cuina, i amb el corró estirem la pasta de full, i amb l'altre corró, la punxem, i tallem deu trossos rectangulars, de 8 centímetres d'ample per 10 de llarg, i els fiquem a la placa de forn amb un paper sulfurat, i els enfornem a 180º, fins que veiem que la pasta de full ja és daurada.
Tot seguit, fiquem les bandes de full a la safata de cartró, i amb l'ajuda de la mànega pastissera,les cobrim amb la crema, les espolsem amb força sucre, i les cremem amb el bufador.
Seguidament, fiquem tres rodanxes de poma caramel·litzada en cada banda de forma escalonada, i les pintem amb la gelatina de poma calenta, amb l'ajuda d'un pinzell, i ja les podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1643 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: