Llenties estofades amb hortalisses

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g. de Llenties pardines
  • 1 Ceba
  • 1 Carbassó
  • 1 Pebrot verd petit
  • 1 Tomàquet petit ben madur
  • 2 Alls
  • 1 Carxofa
  • 1 Fulla de llorer
  • Oli d'oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Després de rentar bé les llenties es posen a l’olla amb aigua freda i oli, el llorer, i la resta d'hortalisses talladetes a trocets.
Ho deixem coure a foc lent durant 30 o 35 minuts i es salen al gust al final de la cocció.
Ja es pot servir el plat.

45min


Recepta de cuina de Llenties estofades amb hortalisses

Llenties estofades amb hortalisses.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3220 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: