Cigrons saltats

Ingredients

  • 800 g de cigrons cuits de pot
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 100 g de trossets de pernil salat
  • 4 cullerades de tomàquet fregit
  • Julivert, pebre, oli i sal

4 racions

Elaboració

Renteu els cigrons, passeu-los en un colador per eliminar el liquid de la conservació.
Peleu la ceba i els alls i piqueu-los. Renteu el julivert, assequeu-lo i piqueu-lo.
Calenteu oli en un cassó, poseu-hi la ceba picada, abans de que es dauri, poseu-hi els alls, deixeu-ho coure. Afegiu-hi la salsa de tomàquet, barregeu-ho bé i deixeu-lo coure uns minuts.
Incorporeu-hi els cigrons, poseu-hi una mica de pebre i deixeu-los coure uns minuts més.
Per últim poseu-hi els trossets de pernil, empolseu-ho amb el julivert i mantingueu-lo al foc uns minuts més i servir.

30min

Notes

Podeu fer amb mongetes i cigons cuits a casa o comprats cuits, en aquest cas no cal rentar-los.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2737 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: