Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Arròs a la cassola amb espàrrecs, bolets i cargols
  • Amanida d'escarola amb bacallà fumat, tomàquets xerris i formatge Idiazabal, amb vinagreta d'anxoves
  • Bunyols de bròquil a l'andalusa
  • Salmorejo a l'estil d'Arenys de MuntSalmorejo a l'estil d'Arenys de Munt
  • Blanquetes de gall dindi estofades al cava, amb fruits secs
  • Espaguetis a la crema de fuagràs amb fredolics
  • Llobarro a la papillota
  • Amanida russaAmanida russa
  • Bacallà al romesco amb bròquil i mongetes del ganxet
  • Bacallà gratinat amb brandada, sobre llit de patates panadera

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gelat
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt Bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Quaresma
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Verdura
  • Verdures
  • Xocolata

  • Comparteix:
  • Google+
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Correu-e
  • WhatsApp

Gelat de Crema Catalana

Categoria: Postres i dolços
Tipus de plat: Gelat
Estació: primavera   estiu   tardor   hivern  
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 750 cl de Llet, aprox
  • 180 cl de Crema de llet, aprox
  • 150 g de Sucre, aprox
  • 8 Rovells d'ou
  • Pell llimona
  • 20 g de Maizena

4 racions

Utensilis

Espàtula de fusta per postres

Elaboració

Agafem un cassó i hi fem bullir la llet amb la crema de llet i també la
pell de llimona.
Traiem el cassó del foc i ho infusionem uns 2 minuts.
La pell de llimona la traiem.
Ara els rovells d'ou, els barregem amb la maizena i el sucre.
Ajuntem la barreja amb la llet que hem treballat abans amb la crema de llet.
Posem de nou el cassó al foc i amb una espàtula de fusta ho remenem fins espessir.
Té de quedar molt cremós.
Ho fiquem al congelador.
Cada hora més o menys ho emulsionem amb la batedora al llarg d'unes 4 hores.
Ja tenim el gelat de crema catalana, que de fet hem seguit els passos de fer
crema catalana tradicional.
El sevim acompanyat d'una galeta.

30 min.

Notes

En el temps evidentment no incloc el de nevera.

Per Jordi Garcia Miguel


Recepta de cuina de Gelat de Crema Catalana

Gelat de Crema Catalana.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Postres i dolços › Gelat › Gelat de Crema Catalana

Enllaça aquesta recepta: https://www.receptes.cat/recepta11479/gelat_de_crema_catalana

234 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

També et poden interesar les receptes:

  • Rap a l'all cremat
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Crema de porro
    Sopes i cremes
    45 min.
  • Crema de carbassa
    Sopes i cremes
    60 min.
  • Crema catalana
    Postres i dolços
    15 min.
  • Pastís de crema amb fruites
    Postres i dolços
    35 min.
  • Gelat de taronja
    Postres i dolços
  • Faves a la catalana
    Llegums i verdures
    75 min.
  • Crema de pastanaga
    Sopes i cremes
  • Crema de pèsols amb tarter de vieira
    Llegums i verdures
    120 min.
  • Crema de verdures lleugera
    Sopes i cremes
    50 min.
  • Crema de carabassa
    Sopes i cremes
    25 min.
  • Crema de Sant Josep
    Postres i dolços
    30 min.
  • Gelatina de mandarina
    Postres i dolços
    10 min.
  • Faves de l'àvia a la catalana
    Llegums i verdures
    45 min.
  • Cristines de crema
    Postres i dolços
    120 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Jordi Garcia Miguel
Arenys de Munt
Enginyer Industrial Superior, especialitat: Organització d'empreses.
63 anys
Voluntari social i en assesoria d'empreses.
Nascut a Arenys de Munt.

Aficions :
-Cuina
-Excursionisme
-Fotografia
-Poesia
-Viure el present

1208 receptes

1 trucs

27 aportacions al fòrum

101 fotos favorites

44 seguidors

Segueix a 3 Xefs

  • Laia Fontanet
  • Quim Lleonart
  • Àngels Fernández Guillén

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Salmorejo a l'estil d'Arenys de Munt
  • Amanida russa
  • Llom de porc rostit al forn
  • Batut casolà de maduixots del Maresme
  • Amanida de pasta
  • Crema de pastanaga
  • Gelat de Crema Catalana
  • Xai al forn amb pebrots i patates
  • Peus de porc amb tòfones de Morella
  • Flam d'ou de la iaia

Veure totes les receptes

Jordi Garcia Miguel RSS feed.

Últims comentaris

  • Coca de Llavaneres
    Hola Joan, Doncs ho provaré. Gràcies. Salutacions,
  • Bacallà a la Muselina d'alls
    Bacallà a la muselina d'alls Ingredients per 4 persones: -4 Talls de bacallà del morro dessalats de 200 g cadascun...
  • Bacallà a la Muselina d'alls
    Hola Milagros, Molts errors ortogràfics. A ingredients: -200gr. cada-un...200 g cadascun -jolivert...julivert...
  • Truita d'espàrrecs i pèsols amb bacallà
    No es mereixen. Una abraçada.
  • Prunes amb pinyons
    Bon dia Montserrat, En primer lloc l'opinió, és lliure. En segon lloc l'educació no té res a veure amb el sarcasme,...

Les seves millors receptes

  • Pastís de peix de roca amb salsa de crancs i llagostí *****
  • Sípia guisada amb escopinyes i pèsols *****
  • Potatge de botifarra negra, xoriço, patates, cigrons i col *****
  • Bacallà amb ou dur, carxofes i pèsols *****
  • Sopa ràpida de verdures, hortalisses i lluç *****

Receptes que millor ha valorat

  • Pollastre al forn amb llimona i romaní ****
  • Gules amb allets ****
  • Truita d'espàrrecs i pèsols amb bacallà *

1 favorites

  • Steak tartar fet sobre gel picat

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús