Bacallà al romesco amb bròquil i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cinc lloms de bacallà dessalats d'uns 200 grams cadascun (aproximadament)
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Un bròquil de mida mitjana
  • 300 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Sal
  • Romesco el trobareu a les meves receptes
  • Conyac
  • Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)

5 racions

Utensilis

Una cassola marinera metàl·lica gran
Uns estalvis
Un cassó gran
Una escorredora
Un batedor de varetes

Elaboració

En un cassó gran amb aigua i sal, bullim el bròquil tallat en botons, fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem i ho fregim en una paella amb un raig d'oli juntament amb les mongetes del ganxet, i quan tot el conjunt ja està fregit, ho reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva fregim els lloms de bacallà prèviament enfarinats, i quan ja són ben daurats, els reservem.
A continuació en una cassola marinera, fiquem un got de conyac, el flamegem i tot seguit afegim quatre cullerots de romesco i ho remenem amb el batedor de varetes.
Seguidament, afegim quatre cullerots de fumet i deixem que arrenqui a bullir a foc baix durant uns vint minuts, i tot seguit afegim: el bacallà, el bròquil i les mongetes, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

548 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!