Amanida d'escarola amb pedrers d'ànec, lletons de xai i botons de rovelló amb vinagreta de mostassa de Dijón

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una escarola grossa
  • Vinagreta de mostassa de Dijón (la trobareu a les meves receptes)
  • Deu pedrers d'ànec en confit
  • 400 grams de lletons de xai
  • Dos pots petits de botons de rovelló en conserva
  • Una safata de tomàquets xerris
  • Un pot petit de blat de moro

5 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata rectangular de porcellana gran
Una paella gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, netegem l'escarola i la tallem en trossos menuts, la fiquem en el bol de vidre i la reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: els lletons tallats a trossos menuts, els pedrers d'ànec laminats i els botons de rovelló, tot salpebrat, fins que tot plegat estigui ben fregit, i ho afegim en el bol juntament amb l'escarola.
Tot seguit, hi afegim: el blat de moro escorregut i els tomàquets xerris tallats en dues meitats, ho barregem tot ben barrejat amb una bona quantitat de vinagreta de mostassa, i tot seguit ho fiquem a la safata de porcellana tot ben repartit, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

467 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!