Sardines arrebossades farcides amb escalivada, i tomàquets al forn
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Milanesa
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 24 sardines de mida mitjana
- Escalivada (la trobareu a les meves receptes)
- Quatre tomàquets madurs de mida mitjana
- Sal
- Pebre negre en pols
- Farina
- Sis ous batuts
- Dos alls ratllats
- Julivert picolat
- Oli d'oliva
- Pa ratllat
- Formatge ratllat
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una safata plana pel forn
una paella gran
Una aranya de filferro
Una safata plana amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic pla
Un bol de vidre mitjà
Elaboració
							Primerament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta, la pelem i amb un ganivet, la picolem en trossos menuts, i la fiquem en el bol de vidre, la salpebrem i la reguem amb un raig d'oli d'oliva i la reservem.
A part, en un bol de vidre batem sis ous amb dos alls ratllats i tres cullerades de julivert picolat, i ho reservem.
Tot seguit, netegem les sardines els hi traiem el cap i l'espina central, i les deixem planes en forma de ventall damunt el marbre de la cuina.
Seguidament, omplim amb l'escalivada dotze sardines, i tot seguit les tapem amb les altres dotze sardines que queden, les salpebrem i les passem per farina, després les passem per l'ou batut i el pa ratllat, i les fregim amb oli ben calent, fins que estiguin ben daurades, i les reservem damunt una safata plana amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli.
Tot seguit, en una safata plana pel forn, posem quatre tomàquets oberts per la meitat salpebrats i espolsats amb formatge ratllat, i els enfornem a 180º, fins que el formatge estigui ben daurat, i ja els podrem ficar de dos en dos a la part de baix del plat on ho servirem, i a la part de dalt en forma de mitja lluna, posarem tres sardines en cada plat, i ja ho podrem servir a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels arrebossats
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels arrebossats  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1740 visites.
 1740 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Postres i dolços
 Postres i dolços
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram