Llonzes de porc gratinades amb beixamel amb patates palla
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Beixamel (la trobareu a les meves receptes)
- Vuit llonzes de porc de mig dit de gruix (aproximadament)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Quatre patates de mida mitjana
- Formatge ratllat
4 racions
Utensilis
Una safata refractària gran
Una paella gran
Un cassó gran
Dues espàtules planes
Una aranya de filferro
Una safata plana amb un paper decuina
Elaboració
Primerament, fem la beixamel com explico ala meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, pelem les patates i les tallem per fer patates palla i les fregim en una paella amb força oli d'oliva, i un cop estiguin ben daurades, les posem en una safata plana amb un paper de cuina, i les reservem.
A continuació, salpebrem les llonzes de porc, les salpebrem i les fregim en una paella amb oli d'oliva uns tres minuts per cada cara, i un cop fregides les fiquem a la safata refractària, les cobrim amb la beixamel, les espolsem amb el formatge ratllat i les posem en el forn a 180º, fins que el formatge ja estigui ben daurat, i ja les podrem posar de dos en dos en el plat on les servirem, amb un niu de patates palla, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels gratinats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1454 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.