Arròs al curri

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 160 g d'Arròs
  • 1 Pit de pollastre desossat
  • 1 Llauna petita de pèsols cuits
  • 1 Ceba
  • Crema de llet
  • Curri en pols
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva

2 racions

Elaboració

Sofregim la ceba tallada fina o ratllada en una paella.
Hi afegim el pollastre tallat a daus petits hi ho saltem junt.
Ho reservem.
Mentre, en una olla, bullim arròs, amb les quantitats d’aigua justes per a que no quedi covat
(2 gots d’aigua per cada 1 d’arròs). El reservem.
A la mateixa paella, hi posem una mica de crema de crema de llet (depenent de per quants cuinem).
Hi afegim el curri en pols i la sal al gust i ho remenem fins que la salsa quedi presa i cremosa.
Reservem la salsa.
Agafem un bol i hi barregem el pollastre, la ceba, la salsa, els pèsols i l'arròs.
Ho emplatem en forma de muntanya, fent servir una tassa com a motlle.

30min


Recepta de cuina de Arròs al curri

Arròs al curri.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

577 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!