Crema parmentier amb rovell d'ou i encenalls de pernil ibèric

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Porros
  • 4 Patates mitjanes
  • 6 Ous
  • Brou de pollastre casolà
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Nata líquida
  • Encenalls de pernil ibèric

6 racions

Elaboració

Netegem i tallem els porros, només fem servir la part blanca.
Pelem les patates les partim a daus i amb els porros ho saltem (ofeguem) en una paella amb una mica d'oli.
Hi afegim el brou de pollastre.
Deixem coure a foc lent fins que les patates quedin toves.
Uns 20 minuts.
Ho retirem del foc i hi afegim la nata líquida. Ho salpebrem.
Triturem la barreja anterior amb la batedora i la passem pel xinès, perquè no quedin grumolls.
Ja tenim la crema parmentier.
Servim la crema amb un rovell d'ou al mig del plat i encenalls de pernil ibèric.

30min


Recepta de cuina de Crema parmentier amb rovell d'ou i encenalls de pernil ibèric

Crema parmentier amb rovell d'ou i encenalls de pernil ibèric.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2183 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: