Conill estofat amb cargols, carxofes i albergĂ­nies

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:  
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un conill i mig de quilo tallat a trossos regulars
  • 800 grams de cargols congelats
  • 600 grams de carxofes congelades
  • Tres albergĂ­nies de mida grossa
  • Aigua
  • Un brot de farigola
  • Una branca de romanĂ­
  • Dues fulles de llorer
  • Quatre alls aixafats
  • Sofregit de tomĂ quet (el trobareu a les meves receptes)
  • Dues cebes tendres picolades
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Pebre negre en pols
  • Un brot de julivert
  • Brou de pollastre casolĂ  (el trobareu a les meves receptes)
  • AnĂ­s sec

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran amb tapa
Uns estalvis
Un cassĂł gran
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Una escorredora

ElaboraciĂł

Primerament, en un cassĂł gran amb: aigua, una fulla de llorer, una branca de romanĂ­ i un brot de farigola,escaldem els cargols a foc suau fins que estiguin cuits, i els reservem.
A part, tallem les albergĂ­nies a tacs regulars les salem, les passem per farina, i en una paella amb oli d'oliva les fregim fins que estiguin ben daurades, i les reservem en una safata amb un paper de cuina per treure l'excĂŠs d'oli.
Tot seguit, en una cassola fonda amb: aigua, un polsim de sal i un brot de julivert, bullim les carxofes a foc suau fins que estiguin cuites al "dente" i les reservem.
A continuaciĂł, en una cassola de terrissa gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim el conill tallat a trossos regulars salpebrat juntament amb: les cebes picolades, els alls aixafats, i una fulla de llorer, fins que el conill estigui ben daurat, i tot seguit hi afegim tres cullerots de sofregit de tomĂ quet i una copa d'anĂ­s sec i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim el brou de pollastre que cobreixi el conill, tapem la cassola i deixem que cogui a foc baix, fins que el conill estigui gairebĂŠ cuit, i llavors hi afegim les carxofes, les albergĂ­nies i els cargols escorreguts, i a foc baix, deixem que cogui tot plegat uns vint minuts mĂŠs, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure uns dotze minuts mĂŠs, ho deixem reposar fora del foc, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Conill estofat amb cargols, carxofes i albergĂ­nies

Enllaça aquesta recepta:

444 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!