Bacallà a la llauna

Ingredients

  • 4 Lloms de bacallà dessalat d’uns 180 g cadascun
  • 200 g de Mongetes del ganxet comprades cuites
  • Farina
  • 2 Alls
  • Olil d’oliva
  • Pebre vermell dolç
  • Sal
  • Julivert picat (opcional)

4 racions

Elaboració

Enfarinem el bacallà després d’haver-lo eixugat bé amb un drap.
En una paella amb oli calent, daurem el bacallà procurant que l’interior no es cogui massa.
Retirem el bacallà i l’espolvoregem amb pebre vermell. En l’oli de fregir el bacallà, hi
fregim els alls tallats a làmines i escaldem el bacallà amb aquest oli.
Ja es pot servir.
El podem acompanyar amb cigrons, mongetes, samfaina, etc. En aquest cas mongetes (el més habitual).

45min


Recepta de cuina de Bacallà a la llauna

Bacallà a la llauna.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2075 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: