Espinacs a la catalana

Ingredients

  • 1 kg d'Espinacs frescos
  • 2 Alls
  • Un grapat de panses de Corint
  • Un grapat de pinyons
  • Pebre negre
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra

3 racions

Elaboració

Posem les panses en remull en un got amb aigua durant 30 minuts.
Mentrestant, netegem bé els espinacs amb aigua freda per treure possibles restes de sorra que puguin tenir.
Un cop nets els espinacs, els bullim uns 5 minuts en una olla gran amb un dit d'aigua
(necessiten poc temps, el suficient perquè redueixin el seu volum).
Apaguem el foc, els escorrem i retirem tota l'aigua pressionant amb una espàtula de fusta contra el colador.
Tallem els espinacs a trossos amb un ganivet i els reservem.
En una paella gran, posem un bon raig d'oli d'oliva i saltem a foc lent els grans d'all laminats, vigilant que no es cremin.
Afegim els pinyons i els daurem.
Incorporem els espinacs trossejats i les panses. Remenem.
Salpebrem, i ho deixem coure 5-10 minuts, fins que hagin acabat de perdre l'aigua que els quedava.
Ja es pot servir el plat.

20min

Notes

Si no és temporada d'espinacs, poden ser congelats.


Recepta de cuina de Espinacs a la catalana

Espinacs a la catalana.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1811 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: