Carpaccio de remolatxa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Carpaccio
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Uns 400 g de Remolatxa bullida envasada al buit
- 12 Anxoves de llauna
- Poma assecada tallada a rodanxes fines
- 6 Tomàquets xerri
- Un grapat de nous
- 1 Bossa d'enciam
- 1 Potet de melmelada de figues
4 racions
Elaboració
Tallem la remolatxa a rodanxes fines i les posem de base dels plats.
Sobre hi posem rodanxes de poma seca, una mica d'enciam, les anxoves (3 per persona), tomàquets xerri,
unes quantes nous partides i uns tocs de melmelada de figa.
Ja es pot servir.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2129 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.