Carpaccio de remolatxa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Carpaccio
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- Uns 400 g de Remolatxa bullida envasada al buit
- 12 Anxoves de llauna
- Poma assecada tallada a rodanxes fines
- 6 Tomàquets xerri
- Un grapat de nous
- 1 Bossa d'enciam
- 1 Potet de melmelada de figues
4 racions
Elaboració
Tallem la remolatxa a rodanxes fines i les posem de base dels plats.
Sobre hi posem rodanxes de poma seca, una mica d'enciam, les anxoves (3 per persona), tomàquets xerri,
unes quantes nous partides i uns tocs de melmelada de figa.
Ja es pot servir.
10min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1350 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies