Carpaccio de remolatxa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns 400 g de Remolatxa bullida envasada al buit
  • 12 Anxoves de llauna
  • Poma assecada tallada a rodanxes fines
  • 6 Tomàquets xerri
  • Un grapat de nous
  • 1 Bossa d'enciam
  • 1 Potet de melmelada de figues

4 racions

Elaboració

Tallem la remolatxa a rodanxes fines i les posem de base dels plats.
Sobre hi posem rodanxes de poma seca, una mica d'enciam, les anxoves (3 per persona), tomàquets xerri,
unes quantes nous partides i uns tocs de melmelada de figa.
Ja es pot servir.

10min


Recepta de cuina de Carpaccio de remolatxa

Carpaccio de remolatxa.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2411 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: