Supremes de lluç al forn amb patates panadera

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre supremes de lluç de 200 grams cadascuna (aproximadament)
  • Picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica
  • Sal
  • Vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Patates panadera per quatre racions (les trobareu a les meves receptes)
  • Pa ratllat

4 racions

Utensilis

Una safata refractària rectangular gran
Dues espàtules metàl·liques planes
Una safata metàl·lica fonda pel forn
paper d'alumini
Una batedora elèctrica
Un pinzell
Un bol de vidre mitjà
Una safata metàl·lica plana

Elaboració

Primerament, farem les patates panadera com explico a la meva recepta, i un cop fetes les repartim per tot el fondo de la safata refractària i ho reservem.
Seguidament, salem les supremes i les posem en una safata plana amb un raig d'oli i un raig de vi blanc, i les enfornem a 180º, perquè es blanquegin uns dotze minuts, i tot seguit les posem damunt les patates panadera amb la pell amunt, les pintem amb la picada, les espolsem amb el pa ratllat, i les enfornem a 180º, uns cinc minuts més, fins que el pa ratllat estigui daurat, i ja podrem ficar cada suprema en el seu plat juntament amb un llit de patates a sota, i ho servirem a taula.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1759 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: