Morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada

Ingredients

  • 4 Morros de bacallà
  • 400 g d’espinacs
  • 3 Dents d’all
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Brandada de conserva casolana

4 racions

Elaboració

Dessalem el bacallà tenint-lo en remull a la nevera durant tres dies, cada dotze hores canviem l'aigua.
Netegem i esbandim bé els espinacs.
Els escaldem durant un parell de minuts en aigua bullint a la que hi haurem posat un mica de sal.
Els remullem amb aigua freda i els reservem.
Confitem el bacallà en una cassola cobert amb oli d'oliva de gust suau i els alls llescats.
El tindrem a 80º durant 4-5 minuts, és important que no arribi a fregir.
Passat aquest temps el traiem del foc i deixem que es vagi temperant en el mateix oli.
Muntem el plat amb una base de brandada, un llit d'espinacs ben escorreguts i un tall de morro de bacallà per persona.
Fem, opcionalment, quatre bunyols de bacallà per decorar el plat, un per persona.

35min


Recepta de cuina de Morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada
Morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada
Detall morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1517 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: