Morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada

Ingredients

  • 4 Morros de bacallà
  • 400 g d’espinacs
  • 3 Dents d’all
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Brandada de conserva casolana

4 racions

Elaboració

Dessalem el bacallà tenint-lo en remull a la nevera durant tres dies, cada dotze hores canviem l'aigua.
Netegem i esbandim bé els espinacs.
Els escaldem durant un parell de minuts en aigua bullint a la que hi haurem posat un mica de sal.
Els remullem amb aigua freda i els reservem.
Confitem el bacallà en una cassola cobert amb oli d'oliva de gust suau i els alls llescats.
El tindrem a 80º durant 4-5 minuts, és important que no arribi a fregir.
Passat aquest temps el traiem del foc i deixem que es vagi temperant en el mateix oli.
Muntem el plat amb una base de brandada, un llit d'espinacs ben escorreguts i un tall de morro de bacallà per persona.
Fem, opcionalment, quatre bunyols de bacallà per decorar el plat, un per persona.

35min


Recepta de cuina de Morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada

Morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada.

Recepta de cuina de Morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada

Detall morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1915 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: