Morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada

Ingredients

  • 4 Morros de bacallà
  • 400 g d’espinacs
  • 3 Dents d’all
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Brandada de conserva casolana

4 racions

Elaboració

Dessalem el bacallà tenint-lo en remull a la nevera durant tres dies, cada dotze hores canviem l'aigua.
Netegem i esbandim bé els espinacs.
Els escaldem durant un parell de minuts en aigua bullint a la que hi haurem posat un mica de sal.
Els remullem amb aigua freda i els reservem.
Confitem el bacallà en una cassola cobert amb oli d'oliva de gust suau i els alls llescats.
El tindrem a 80º durant 4-5 minuts, és important que no arribi a fregir.
Passat aquest temps el traiem del foc i deixem que es vagi temperant en el mateix oli.
Muntem el plat amb una base de brandada, un llit d'espinacs ben escorreguts i un tall de morro de bacallà per persona.
Fem, opcionalment, quatre bunyols de bacallà per decorar el plat, un per persona.

35min


Recepta de cuina de Morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada

Morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada.

Recepta de cuina de Morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada

Detall morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1850 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: