Patates farcides d'escalivada amb ganyims i escarola amb romesco
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Crestes
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- Quatre patates de mida mitjana
- Una escarola grossa
- Escalivada amb ganyims i anxoves ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Romesco ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una safata metàl·lica plana
Una batedora elèctrica
Un pot per la batedora
Un bol de vidre gran
Un atuell de plàstic amb tapa
Un estri per buidar fruites
Una safata fonda pel forn
Una mànega pastissera amb un broc rissat mitjà
Quatre fulls de paper d'alumini
Un atuell de plàstic amb tapa
Elaboració
							Primerament, agafem quatre patates, les rentem a raig d'aixeta i les posem una per una damunt un tros de paper d'alumini, les salpebrem i els hi afegim un raig d'oli d'oliva, i les emboliquem com si féssim una pilota, les enfornem a 180º en una safata plana, fins que estiguin cuites, i un cop cuites, les reservem tot deixant que refredin.
A part, fem l'escalivada amb ganyims com explico a la meva recepta, i un cop feta, la fiquem en un bol de vidre i la reservem.
A part, netegem l'escarola, la tallem en trossos regulars i la posem en un bol de vidre i la reservem.
A continuació, fem el romesco com explico a la meva recepta,i un cop fet, en posem una bona quantitat en el bol de l'escarola, ho remenem tot ben remenat,i tot seguit en cadascun dels plats on servirem les patates, fem un llit d'escarola amb romesco, i ho reservem.
Un cop fredes les patates, les tallem en dues meitats a lo llarg, i les anem buidant amb l'estri de fer boletes,i la patata sobrant la guardem en un atuell amb tapa, per quan necessitem fer o un puré o un parmentier de patata, les patates les buidem fins a deixar la pell amb mig dit de gruix, i seguidament, les anem omplint d'escalivada, i les posem de dos en dos, en cada plat, damunt el matalàs d'escarola, i ja per acabar el plat, amb la mànega pastissera plena de romesco, fem tres tires de romesco al damunt de cada mitja patata. i ja les podrem servir a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de tardor-hivern  Cuina de tardor-la cuina del romesco
 
						Etiquetes: 
						Cuina de tardor-hivern  Cuina de tardor-la cuina del romesco  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2026 visites.
 2026 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Altres
 Altres Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram