Cua de bou sense feina amb cremós de trumfes de Molló

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de cua de bou del Ripollès
  • 400 gr de trumfes de Molló (Vall de Camprodon)
  • 100 gr de ceba
  • 100 gr de pastanaga
  • 100 gr de porro
  • 100 gr d'api
  • 200 gr de tomàquet madur
  • 1l de vi negre
  • 200 gr de nata
  • 200 gr de farina
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Enfarinem, salpebrem la cua de bou i la rostim amb una mica d’oli.
Tallem les hortalisse a daus i les afegim amb la cua.
Ho cobrim amb el vi negre i una mica d’aigua i ho deixem fent xup-xup unes 2 hores.
Un cop la cua està feta, la desossem.
Colem i reservem la salsa que hem obtingu.
Mentre la cua fa el xup-xup, bullim les trumfes i les triturem a la batedora amb una mica de nata.
Fem el muntatge del plat i ja el podem servir.

2h 10min


Recepta de cuina de Cua de bou sense feina amb cremós de trumfes de Molló

Cua de bou sense feina amb cremós de trumfes de Molló.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

573 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!