Fricandó de galta de poltre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Galtes de poltre desossades i netes
  • 100 g de cama-secs
  • 1 Ceba
  • 1 Porro
  • 1 Pastanaga
  • 1 Fulla de llorer
  • 1 Litre de brou de carn
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

3 racions

Elaboració

Polim bé les galtes i en fem talls primets. Els salpebrem.
En una cassola, rossegem els talls amb oli d'oliva, uns 10 minuts, fins que quedin daurats. Els treiem i reservem.
Piquem la ceba, el porro i la pastanaga.
Ho posem en la mateixa cassola, a sofregir amb oli d'oliva juntament amb una fulla de llorer.
Quan les hortalisses estiguin ofegades, hi afegim les galtes de poltre i ho deixem coure un moment.
Netegem els bolets amb el mínim d'aigua possible i els reservem.
Afegim a la cassola el brou de carn que ho cobreixi i ho deixem coure a foc mig fins que els talls de galta siguin ben cuits.
Hi tirem els bolets. Rectifiquem de sal, si cal.
Si es redueix molt el líquid hi podem afegir aigua o brou.
Quan ja estigui cuit, passem la salsa per la batedora i seguidament pel colador xinès.
Posem la salsa ja colada amb els talls de galta i bolets.
Opcional posar-hi una mica de puré de patata.
Ja es pot servir el plat.

1h 20min


Recepta de cuina de Fricandó de galta de poltre

Fricandó de galta de poltre.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

662 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!