Costella de porc amb patata i romani

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 8 costelles de porc ral d'avinyo o ibericas.partides per la mitad.
  • 3patates
  • El suc de 1/2 llimona
  • 4 alls amb pell
  • 4 cullerades d'oli d'oliva.
  • 1 raig de vodka.
  • 1 vas d'aigua.
  • 2 branques de romani

4 racions

Elaboració

Pelem les patates les tallem esqueixant-les i les posem amb aigua 10 minuts.
En un bol ample posem: les costelles salpebrades, el suc de la llimona, el vodka, l'oli i les branques de romaní. Remenen i deixem 10 minuts.
Tindrem el forn escalfant-se a 180 graus.
Passat el temps. Escorrem les patates i les barregem am la costella.
Posem tot amb una plata fonda de forn.
Afegim un got d'aigua.
Deixem al forn fins que estigui cuit. (Aprox. 1 hora. Depèn del tipus de carn)

1h 20min

Notes

La mateixa recepta es pot fer amb pollastre o conill.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

300 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!