Arròs sec amb costelló de porc i bolets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 g d'arròs
  • Una mica de conill
  • 1 tall de costelló de porc
  • 1 salsitxa
  • 1/4 pebrot verd
  • 1/4 pebrot vermell
  • 1 all
  • 2 tomàquets molt petits i madurs
  • Bolets variats: ceps, camagrocs, rovellons
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva
  • Aigua

1 racions

Elaboració

En una cassoleta de ferro forjat individual hi sofregim el conill salpebrat i tallat ben petit amb el costelló de porc. Pasats un parell de minuts hi afegim la salsitxa tallada a bocins petits.
Tallem els pebrots a trossets petits i els afegim a la cassoleta, que sofregeixi tot junt.
Ratllem l'all i amb els tomàquets ho tirem a la cassoleta i remenem bé, si cal hi tirem una mica d'aigua. Hem de tenir cura de que no se'ns enganxi.
Ara és l'hora d'afegir-hi els bolets que previament hem netejat, tallat petits isaltats en una paella amb una mica d'oli perquè deixin anar l'aigua.
Hi posem l'arròs i ho remenem.
Tirem l'aigua ben bullent (1 part d'arròs per 2 o 2,5 parts de brou o aigua).
Deixem que cogui uns 18 minuts. Ho tastem de sal.
Abans de menjar-lo el deixem reposar un parell de minuts, té de quedar sec.

35min


Recepta de cuina de Arròs sec amb costelló de porc i bolets

Arròs sec amb costelló de porc i bolets.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

349 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!