Empedrat de mongetes amb toc de bacallà

Ingredients

  • 300 g de mongetes de Santa Pau, cuites i escorregudes
  • 150 g de bacallà dessalat i esqueixat
  • 1 tomàquet
  • ½ ceba tendra
  • ½ pebrot verd
  • ½ pebrot vermell petit
  • Olives negres sense pinyol
  • Pebre negre
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra
  • Opcional: 2 ous durs

3 racions

Elaboració

Netegem el tomàquet, el tallem a quarts i li treiem les llavors. Ho tallem a daus molt petits.
Netegem i/o pelem la resta d'hortalisses i les tallem també a daus molt petits.
Ho posem tot en un bol i ho amanim amb oli d’oliva verge extra, un polsim de sal i pebre negre
acabat de moldre.
Hi afegim les mongetes cuites i escorregudes, el bacallà esqueixat que hem assecat amb paper de
cuina i les olives negres. Ho barregem i ja es pot servir.
Opcionalment hi podem posar ou dur tallat.

15min


Recepta de cuina de Empedrat de mongetes amb toc de bacallà

Empedrat de mongetes amb toc de bacallà.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4979 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: