Estofat de patates amb shiitake
Ingredients
- 8 patates mitjanes
- 600 g de bolets shiitake
- 2 cebes
- 3 alls
- Brou de verdures
- Un grapat d’ametlles i avellanes
- Julivert
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
6 racions
Elaboració
Tallem la ceba ben petita, la sofregim i la reservem.
Pelem, rentem i tallem a daus les patates.
En una cassola amb oli, posem a enrossir un parell de grans d’all sense pelar, i hi afegim les patates tallades a daus. Quan comencin a agafar color hi posem la ceba sofregida que teniem
reservada i ho cobrim tot amb brou de verdures. Hi posem una branca de farigola, rectifiquem
de sal i pebre i ho deixem coure uns 10 minuts. Netegem i tallem els bolets grans i els afegim
a la cassola. Deixem coure fins que les patates siguin toves. En total les patates han de coure
uns 20 minuts. Hem de controlar si falta líquid a la cassola per afegir-hi una mica més de brou.
Rescatem un dels alls de la cassola i fem una picada amb els fruits secs i una mica de julivert; ho afegim a l’últim moment, deixem que faci xup-xup una mica més, i ja podem servir l'estofat de patates i bolets.
40min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
808 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies