Estofat de patates amb shiitake

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 8 patates mitjanes
  • 600 g de bolets shiitake
  • 2 cebes
  • 3 alls
  • Brou de verdures
  • Un grapat d’ametlles i avellanes
  • Julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

6 racions

Elaboració

Tallem la ceba ben petita, la sofregim i la reservem.
Pelem, rentem i tallem a daus les patates.
En una cassola amb oli, posem a enrossir un parell de grans d’all sense pelar, i hi afegim les patates tallades a daus. Quan comencin a agafar color hi posem la ceba sofregida que teniem
reservada i ho cobrim tot amb brou de verdures. Hi posem una branca de farigola, rectifiquem
de sal i pebre i ho deixem coure uns 10 minuts. Netegem i tallem els bolets grans i els afegim
a la cassola. Deixem coure fins que les patates siguin toves. En total les patates han de coure
uns 20 minuts. Hem de controlar si falta líquid a la cassola per afegir-hi una mica més de brou.
Rescatem un dels alls de la cassola i fem una picada amb els fruits secs i una mica de julivert; ho afegim a l’últim moment, deixem que faci xup-xup una mica més, i ja podem servir l'estofat de patates i bolets.

40min


Recepta de cuina de Estofat de patates amb shiitake

Estofat de patates amb shiitake.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

237 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!