Truita de bacallà a l'estil basc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → País Basc
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 150 g del morro de bacallà
  • 1 ceba petita vermella
  • 100 g pebrot verd
  • 1 de gra d’all
  • 2 culleradetes de julivert picat fi fresc del dia
  • 4 o 5 ous frescos
  • Oli d’oliva
  • Oliva d'oliva verge extra
  • Sal

2 racions

Elaboració

Laminem l'all i el reservem. Pelem i tallem la ceba en juliana i fem el mateix amb el pebrot verd, que netegem de llavors i el tallem en juliana.
En una paella sofregim els alls amb la ceba i el pebrot.
En una safata de forn hi posem el bacallà i el ruixem amb oli d’oliva. L'escalfem perquè es confiti, però no s’ha de coure, ha d’estar cru per dins.
Esqueixem el bacallà i amb els ingredients que tenim cuits a la paella i tot temperat, batem els ous en un bol, i tot seguit, hi afegim el bacallà, les hortalisses, el julivert i ho provem per veure si li falta sal o no.
La truita ha de quedar daurada, sucosa per dins i amb tots els ingredients ben repartits.
Escalfem una paella antiadherent amb una mica d’oli d’oliva verge extra, hi afegim la barreja del bol. Anem movent la paella perquè qualli, li donem la volta i llestos. T'he de quedar crueta.

35min


Recepta de cuina de Truita de bacallà a l'estil basc

Truita de bacallà a l'estil basc.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3085 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: