0
vots
Votar

Pollastre de pagès rostit amb prunes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 pollastre de pagès d'uns 2 kg tallat a quartos
  • 250 g de prunes
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets
  • 1 cap d’alls
  • 1 farcellet d’herbes
  • 100 ml brandi
  • Oli d'oliva
  • Pebre
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Posem en remull les prunes amb el brandi i ho deixem mínim una hora.
En una cassola amb una mica d’oli salpebrem els trossos de pollastre i els daurem i reservem.
Retirem tot el greix de la cassola.
Tallem les cebes en trossets i les afegim a la cassola amb una mica de sal, el cap d’alls i el farcellet d’herbes.
Ho deixem coure uns 30 minuts a foc suau i de tant en tant hi afegim una mica d’aigua per evitar que s’enganxi o es cremi.
A continuació, hi afegim els tomàquets tallats molt finets i deixem evaporar tota l’aigua que tenen.
Incorporarem el pollastre a la cassola hi afegim el brandi que teníem amb les prunes i ho flamegem per evaporar tot l’alcohol.
Un cop ha marxat l’alcohol hi afegim aigua fins cobrir el pollastre.
Deixem que cogui durant 90 minuts a foc molt suau, quan arrenqui el bull ho mantenim.
Uns 15 minuts abans d'acabar hi incorporem les prunes.
Ja es pot servir.

2h 20min


Recepta de cuina de Pollastre de pagès rostit amb prunes

Pollastre de pagès rostit amb prunes.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

349 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!