Bacallà al Roquefort

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 lloms de bacallà
  • 100 g de formatge Roquefort
  • 300 ml de nata líquida per cuinar
  • Oli d'oliva
  • Pebre i sal
  • Farina

4 racions

Elaboració

Agafem els lloms de bacallà, els salpebrem i enfarinem lleugerament. Posem els lloms a fregir en abundant oli calent. Un cop cuinats i amb el daurat que es vulgui, els posem a escórrer i preparem 4 plats o una font per sevir el bacallà amb salsa Roquefort.
Mentre es fa el bacallà preparem la salsa de Roquefort. Tirem tota la nata en un cassó i la deixem coure a foc lent. Seguidament, tallem el Roquefort a trossos petits, que afegim a la nata i deixem coure fins que es fongui el formatge.
Finalment, afegim la salsa de Roquefort per sobre de cada llom de bacallà i ho acompanyem d'una patata al caliu partida (opcional).

30min


Recepta de cuina de Bacallà al Roquefort
Bacallà al Roquefort.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1230 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: