Crema de rovellons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de rovellons
  • 1 litre de brou de carn
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 pastanaga
  • Cibulet
  • Oli, sal i pebre
  • Crostonets de pa

4 racions

Elaboració

Netegem el rovellons i els tallem ben petits. Els reservem. En una paella amb una mica d'oli, hi posem els rovellons tallats i deixem que treguin l'aigua. Els reservem.
En una olla hi ofeguem les hortalisses netes i tallades petites, quan estiguin cuites, uns 15 minuts, hi afegim els rovellons i el brou. Ho deixem coure uns 10 minuts.
Rectifiquem de sal i pebre. Reservem un bon grapat de bolets.
Passem els ingredients de l'olla per la batedora i el xinès.
En un plat fons, hi fiquem la crema amb uns quants rovellons reservats sense triturar i per sobre
hi tirem una mica de cibulet tallat ben petit amb els crostonets de pa. Servim la crema ben calenta.

40min


Recepta de cuina de Crema de rovellons

Crema de rovellons.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

440 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!