Truita d’espinacs, patata i cansalada viada

Ingredients

  • 500 g d’espinacs frescos
  • 2 patates mitjanes
  • 100 g de cansalada viada
  • 4 ous
  • Oli d’oliva verge
  • Sal

2 racions

Elaboració

Bullim els espinacs amb aigua i sal i els escorrem molt bé.
Mentre, tallem a trossets la cansalada viada i la saltem a la paella on farem la truita.
La reservem.
Pelem i tallem les patates en làmines fines i les coem a foc lent tapant la paella.
Escorrem i saltegem els espinacs fins que perdin l’aigua de cocció.
En un bol, batem els ous i hi afegim tots els ingredients. Rectifiquem de sal.
En una paella antiadherent cuallem la truita, primer a foc fort i després a foc més lent.

30min


Recepta de cuina de Truita d’espinacs, patata i cansalada viada

Truita d’espinacs, patata i cansalada viada.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

524 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Les teves publicacions són gairebé inacceptables pel redactat, Garcia.
Deu ser que els enginyers superiors parleu i escribiu així. Fes-t'ho mirar.
Un altre estelet! ;-)


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!