Sopa de carbassa amb cobriment d'emmental, bacó i ou ferrat
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Carbassa
- All
- Ceba
- Farigola fresca
- Brou de verdures o pollastre
- Llet
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- 1 llonzes de bacó de gall dindi, formatge emmental ratllat i 1 ou ferrat per al cobriment
Elaboració
1. Comencem refogant la ceba picada en una cassola mitjana amb oli d'oliva.
2. Afegim l'all picat junt amb la carbassa pelada i tallada a daus petits i remenem contínuament uns minuts fins que es dauri.
3. Fem bullir el brou i el tirem a la cassola. Afegim la farigola, abaixem el foc a mig i deixem 20 minuts o fins que la carbassa estigui tendra.
4. Ho triturem amb la batedora de mà en la mateixa cassola, salpebrem i afegim la llet.
5. Deixem uns minuts més al foc i mentrestant fregim el bacó trossejat i l'ou.
6. Empolvorem la sopa de carbassa amb farigola i cobrim amb l'emmental, el bacó i l'ou ferrat.
Etiquetes: Bacó Carbassa Crema Formatge Ous Sopa Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1735 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.