Sopa de carbassa amb cobriment d'emmental, bacó i ou ferrat
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Carbassa
- All
- Ceba
- Farigola fresca
- Brou de verdures o pollastre
- Llet
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- 1 llonzes de bacó de gall dindi, formatge emmental ratllat i 1 ou ferrat per al cobriment
Elaboració
1. Comencem refogant la ceba picada en una cassola mitjana amb oli d'oliva.
2. Afegim l'all picat junt amb la carbassa pelada i tallada a daus petits i remenem contínuament uns minuts fins que es dauri.
3. Fem bullir el brou i el tirem a la cassola. Afegim la farigola, abaixem el foc a mig i deixem 20 minuts o fins que la carbassa estigui tendra.
4. Ho triturem amb la batedora de mà en la mateixa cassola, salpebrem i afegim la llet.
5. Deixem uns minuts més al foc i mentrestant fregim el bacó trossejat i l'ou.
6. Empolvorem la sopa de carbassa amb farigola i cobrim amb l'emmental, el bacó i l'ou ferrat.
Etiquetes:
Bacó Carbassa Crema Formatge Ous Sopa
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
981 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sí, és clar, en realitat el sancocho dominicà és de set carns (deluxe), però una versió més senzilla de la recepta és...
Algú em demana "Temperatura del forn? Ventilador cal?". Jo cuino amb un forn de gas "a la vieja usanza". Normalment les...
Amic Joan, quan dius cansalada, vols dir cansalada crua fresca o bacó (-fumat- normalment envasat en llonzes)?
Quin mestratge Jordi! Una recepta a tenir en compte per la seva originalitat. Ara que dic jo, fer una truita com aquesta no...
Val, gràcies!